الفراخ بالبشاميل

>> الجمعة، 13 يونيو 2008

المقادير:

-صدور فراخ مخلية
-بصل
-ليمون
-صلصة بشاميل
-صلصة طماطم
-مكعب ماجى
-ملح-فلفل-كمون-بهارات-زعتر

الطريقة:

-تتبل الفراخ بالبصل و الليمون و الملح و الفلفل و الكمون والزعتر
-تترك فى الثلاجة لمدة لا تقل عن 4 ساعات
-ناتى بالفراخ مع باقىالتتبيلة على النار لمدة ربع ساعة
-ثم ناتى بصينية و نضع فيها الفراخ مع باقى التتبيلة
-نسخن معلقتين صلصة مع مكعب مرقة دجاج ماجى ثم نضعهم على الفراخ
-و بعدين نعمل البشاميل و نضعة على الفراخ و ندخلها الفرن الى ان يحمر الوجة

0 التعليقات:

المنتدى

المنتدى
تم بحمد الله افتتاح المنتدى يمكنكم المشاركة وارسال الاسئلة للمنتدى

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP