فراخ محشيه لذيذه
>> الجمعة، 13 يونيو 2008
المقادير:
فرخه متوسطة الحجم،
2 كوب فريك،
بطاطس مقطعه مكعبات،
بصله كبيره مبشوره
، ملح وفلفل،
ماء،
سمن .
طريقة الاعداد:
حمرى الفريك فى معلقة سمن ثم ضعى الفريك والملح و الفلفل و الماء واتركيه
على النار حتى ينضج .
احشى الفرخه بالفريك ثم ضعى الباقى فى ورق المونيوم على شكل مركب .
حمري البصله فى السمن في صينيه وضعي الفرخه المحشيه فى الوسط وضعي حولها البطاطس
المكعبات و مراكب الفريك.
غطى الاناء وضعيه على النار حتى يغلى ثم ادخليه الفرن مع وضع الماء المحيط بالفرخه فوقها
بالمعلقه كل فتره حتى النضج ثم ارفعي الغطاء و اتركيها تحمر.
ملحوظه:ممكن يكون الحشو ارز و البطاطس اى نوع تفضلى "
فرخه متوسطة الحجم،
2 كوب فريك،
بطاطس مقطعه مكعبات،
بصله كبيره مبشوره
، ملح وفلفل،
ماء،
سمن .
طريقة الاعداد:
حمرى الفريك فى معلقة سمن ثم ضعى الفريك والملح و الفلفل و الماء واتركيه
على النار حتى ينضج .
احشى الفرخه بالفريك ثم ضعى الباقى فى ورق المونيوم على شكل مركب .
حمري البصله فى السمن في صينيه وضعي الفرخه المحشيه فى الوسط وضعي حولها البطاطس
المكعبات و مراكب الفريك.
غطى الاناء وضعيه على النار حتى يغلى ثم ادخليه الفرن مع وضع الماء المحيط بالفرخه فوقها
بالمعلقه كل فتره حتى النضج ثم ارفعي الغطاء و اتركيها تحمر.
ملحوظه:ممكن يكون الحشو ارز و البطاطس اى نوع تفضلى "
1 التعليقات:
بحد تسلم الايادى انا استفدت جداا
وكان فى انواع نفسى اعرف طريقتها
جزيتم خيرا ان شاء الله
كل الشكر لهذا المجهود الرائع
إرسال تعليق