فراخ محشيه لذيذه

>> الجمعة، 13 يونيو 2008

المقادير:
فرخه متوسطة الحجم،
2 كوب فريك،
بطاطس مقطعه مكعبات،
بصله كبيره مبشوره
، ملح وفلفل،
ماء،
سمن .

طريقة الاعداد:
حمرى الفريك فى معلقة سمن ثم ضعى الفريك والملح و الفلفل و الماء واتركيه
على النار حتى ينضج .
احشى الفرخه بالفريك ثم ضعى الباقى فى ورق المونيوم على شكل مركب .

حمري البصله فى السمن في صينيه وضعي الفرخه المحشيه فى الوسط وضعي حولها البطاطس
المكعبات و مراكب الفريك.
غطى الاناء وضعيه على النار حتى يغلى ثم ادخليه الفرن مع وضع الماء المحيط بالفرخه فوقها
بالمعلقه كل فتره حتى النضج ثم ارفعي الغطاء و اتركيها تحمر.

ملحوظه:ممكن يكون الحشو ارز و البطاطس اى نوع تفضلى "

1 التعليقات:

shrook 26 أبريل 2010 في 4:52 م  

بحد تسلم الايادى انا استفدت جداا
وكان فى انواع نفسى اعرف طريقتها
جزيتم خيرا ان شاء الله
كل الشكر لهذا المجهود الرائع

المنتدى

المنتدى
تم بحمد الله افتتاح المنتدى يمكنكم المشاركة وارسال الاسئلة للمنتدى

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP