فراخ بصوص البرتقال مع الشعيريه
>> الجمعة، 13 يونيو 2008
فراخ بصوص البرتقال مع الشعيريه
المقادير
فرخه متوسطه الحجم
كيس شعريه
مايعادل لتر عصير برتقال
زبده +بطاطس + حمص
التوابل : كركم + ملح + فلفل ابيض+ ورق لورو
طريقه التحضير
نقطع الفراخ علي عشره قطع وننظفها جيدا
نقشر البطاطس ونقطعها مثل فصوص البرتقال
نسلق الحمص في قليل من عصير البرتقال لاكساب الطعم
طريقه التسويه
نحمر الفراخ اولا في الزبده ونضيف لها نصف التوابل مع عصير البرتقال نصف الكميه تقريبا مع قليل من الماء او الشوربه مع اضافه الحمص المسلوق.
نسوي الشعيريه بالتحمير اولا في الزبده ونضيف بقيه التوابل مع عصير البرتقال والشوربه مثل الارز
نضيف قطع الفراخ مع الشعيريه في نفس الحله لتأخذ نفس الطعم
ممكن نضيف بعض المكسرات او اللوز المحمر مع القرفه بدلا من الحمص
طريقه التقديم
تقدم كميه من الشعيريه مع قطعه من الفراخ والبطاطس والحمص
المقادير
فرخه متوسطه الحجم
كيس شعريه
مايعادل لتر عصير برتقال
زبده +بطاطس + حمص
التوابل : كركم + ملح + فلفل ابيض+ ورق لورو
طريقه التحضير
نقطع الفراخ علي عشره قطع وننظفها جيدا
نقشر البطاطس ونقطعها مثل فصوص البرتقال
نسلق الحمص في قليل من عصير البرتقال لاكساب الطعم
طريقه التسويه
نحمر الفراخ اولا في الزبده ونضيف لها نصف التوابل مع عصير البرتقال نصف الكميه تقريبا مع قليل من الماء او الشوربه مع اضافه الحمص المسلوق.
نسوي الشعيريه بالتحمير اولا في الزبده ونضيف بقيه التوابل مع عصير البرتقال والشوربه مثل الارز
نضيف قطع الفراخ مع الشعيريه في نفس الحله لتأخذ نفس الطعم
ممكن نضيف بعض المكسرات او اللوز المحمر مع القرفه بدلا من الحمص
طريقه التقديم
تقدم كميه من الشعيريه مع قطعه من الفراخ والبطاطس والحمص
0 التعليقات:
إرسال تعليق